Auto verkopen


 

Ook schadewagens


 

Directe vergoeding


 

Auto verkopen doe je bij J&D Cars

Dus je hebt de beslissing genomen om jouw auto te verkopen. In plaats van alle rompslomp met advertenties, mensen aan huis en discussies over te lage prijzen nemen wij dit alles uit jouw handen en geven jou een goede prijs!

auto opkoperAuto verkopen ?

J&D Cars is er voor jou!

Hoe jouw auto verkopen ?

Vul het formulier op deze pagina in om te kijken wat jouw auto waard is of telefoneer ons. Wij contacteren jou dan binnen het uur om een afspraak te maken. Wanneer we een afspraak gemaakt hebben komt één van onze medewerkers langs voor de verkoop van de wagen. Wij betalen uw auto dan cash of via overschrijving zo u wenst.


Auto verkopen met spoed

Indien je jouw auto met spoed wil verkopen ben je bij ons aan het juiste adres. Geen gedoe meer met advertenties, onzinnige biedingen, enz.... Wij komen bij jou langs en betalen direct uit. Je hebt dus direct een mooi bedrag zonder stress en rompslomp. Auto Opkoper J&D Cars is jouw ideale partner!

J&D cars

Indien je beslist hebt om jouw auto te verkopen met J&D Cars garanderen wij jou een snelle overdracht in alle vertrouwen. Met onze jarenlange ervaring in de aankoop en doorverkoop van auto's kunnen wij direct inschatten wat jouw auto waard is en kunnen wij jou een mooie prijs geven. Wij werken met goede connecties en België en kunnen jouw wagen snel en doelgericht laten ophalen. En u slaapt met een gerust hart... Inkoop tweedehands auto's  J&D cars is jouw ideale partner!


Invulformulier

J&D Cars biedt jou een invulformulier op de website zodat jij op voorhand al een inschatting kan maken van de prijs die er voor jouw wagen geboden kan worden. Je kan ons natuurlijk ook gewoon even bellen en dan komen wij geheel vrijblijvend langs. Onze experts bekijken dan jouw wagen en stellen een prijs voor. Indien jij hier mee instemt wordt er direct uitbetaald en wordt jouw wagen door ons opgehaald.

auto verkopen B & B Cars
Direct Cash.
Snelle opvolging.
De hoogste prijs.
100% Betrouwbaar.
Geen autokeuring nodig.
Ook schadewagens.
 

De Auto opkoper kocht onlangs volgende wagens aan.