Inkoop tweedehands auto's ?

J&D Cars is gespecialiseerd in de inkoop van tweedehands auto's. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij perfect inschatten hoeveel jouw auto waard is en kunnen we jou zo een goede prijs geven. Wij betalen steeds contant uit. Via overschrijving is natuurlijk ook mogelijk. Auto opkoper J&D cars is jouw partner! Bel snel +32 486 34 81 10 of vul het invulformulier in en wij contacteren jou binnen het uur!

Wij kopen alle merken

inkoop tweedehands auto's alle merken

J&D Cars koopt alle merken wagens op. Ook bestelwagens en bedrijfsvoertuigen. Hebt u een wagen met schade of raak je niet door de technische controle? Geen probleem voor ons! Wij komen langs om jouw wagen te bekijken en te taxeren. Indien we een overeenkomst hebben betalen wij jou cash uit en nemen wij de auto mee. Aangezien wij gespecialiseerd zijn in de aankoop van tweedehands auto's kan de overdracht zeer snel gebeuren.


Wij komen jouw wagen taxeren en oppikken

Wil je jouw wagen verkopen? Bel ons even of vul het formulier op deze site in en wij kunnen binnen het uur bij jou zijn voor de taxatie en ophaling van jouw wagen, en dit over gans België. Geen keuringsbewijs? Geen probleem! J&D Cars koopt alle wagens en alle merken ook zonder keuringsbewijs.

Voordelen auto verkopen

Waarom auto verkopen ? Een defecte auto of een auto die niet meer gebruikt wordt kost ook geld aan verzekeringen en belastingen. Daarom raden wij jou aan om een ongebruikte waar je toch niet meer mee rijdt zo snel mogelijk te laten ophalen door ons. Wij geven jou nog een mooi bedrag voor jouw oude auto. Dus twee vliegen in één klap! Indien u geïntresseerd bent in de verkoop van jouw wagen, bel ons even op en één van onze medewerkers maakt dan een afspraak met jou.


Waarom jouw oude auto rechtstreeks verkopen?

Je moet jezelf niet meer bezighouden met het plaatsen van advertenties, je krijgt geen volk meer aan de deur of lage biedingen. J&D Cars neemt alles van jou over zodat jij jezelf rustig kan bezighouden met belangrijker zaken.

De beste prijs


 

Alle merken


 

Snelle service


 

Inkoop tweedehands auto's

Alle merken - ook schadegevallen - ook zonder technische controle

auto opkoper
Beste prijsgarantie.
Schadewagens.
Snelle respons.
Ook bedrijfsvoertuigen
Geen autokeuring nodig.
Ook bestelwagens.
 

Wij kopen ALLE merken!